Kjøpsbetingelser

Alle produkter vi selger garanteres ekte med mindre annet er spesielt presisert.

Vi har alltid full returrett på alle varer hvis du ikke er fornøyd. Kjøp fra oss er beskyttet av kjøpsloven. Vi gir 14 dagers ubetinget returrett. Porto ved retur av vare må dekkes av kunden.

Last ned angrefristskjema her (ved kjøp aksepterer kunden vilkår i angrefristskjema under kjøpsbetingelser).

Vi har vanligvis alle varer du ser i våre lister, men vi tar likevel forbehold mot utsolgt vare, ettersom vi ikke alltid rekker å fjerne solgte varer fra nettsiden.

Vi tar også forbehold om mulige feil i opplistingen. Vi endrer normalt ikke pris på en vare når den har blitt bestilt, men vi forbeholder oss likevel retten til dette hvis det er gjort grove feil eller markedssituasjonen er sterkt endret.

Alle salg er primært kun mot forskuddsbetaling (enten per bankoverføring (4345.11.50600), Vipps, Paypal eller per kort). Kjente kunder får kreditt, men vi bestemmer om det skal gis kreditt og eventuelt hvor mye. Vi har 7 dagers betalingsfrist når varer sendes med vedlagt faktura. Forsinkede betalinger blir sendt til vårt inkassobyrå etter forfall på purringen. Renter (1,5 % pr påbegynt mnd) og purregebyrer (61,-) påløper når første purring sendes.

Det er også mulig å betale via paypal men det tilfaller da et gebyr på 5 % som belastes kunde. Kontakt oss hvis dette er ønskelig.

VIPPS: Velg faktura/forskuddsbetaling som betalingsmåte, skriv i fritekstfeltet at du ønsker å betale med Vipps! Søk opp Mynt og Eiendom Bessaker AS med forhandler-ID er  #109224. Sjekk at denne stemmer før du sender penger. 

 Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Frakt

Alle varer under 1000 kroner sendes normalt som brev. Varer over 1000 kroner sendes som sporbar og forsikret Norgespakke.

Vi tilstreber å få sendt ut bestilte varer påfølgende virkedag dog senest etter 3-4 virkedager.

Pris brev: 35,- kroner

Pris sporbar sending: 185,- kroner

Frakt til andre land enn Norge kan føre til høyere porto. (Shipping to other countries than Norway can give higher shippingcosts).

Fraktkostnader Danmark og Sverige som rekommandert, sporbar sending:  275,- NOK

For andre land – kontakt oss før bestilling!

– kjøp og salg av gamle mynter og sedler